Berceau des Sens

MENU DECOUVERTE – TASTING MENU

 

5 courses: CHF 98

 

Ce menu est proposé à l’ensemble de la table
This menu is served for the whole table

 
 

Langoustine: rôtie et en carpaccio, condiment raifort, caviar de Sologne
Langoustine: roasted and carpaccio, horseradish condiment, Sologne caviar

 

 

Saint-Pierre grillé, condiment d’huître et fines herbes, riz venere en risotto au jus de coques
Grilled John Dory, oyster and herbs condiment, purple rice and cockles risotto



Pigeonneau « Mieral » 
: suprêmes aux quatres épices
Pommes fondantes cannelle, cuisses en pastilla au citron confit
« Mieral » pigeon: supremes flavoured with allspice
Cinnamon fondant potatoes, minced and confit lemon in pastilla


 

Sélection de fromages affinés
Matured cheese selection


 

Rhubarbe & Fraise au carré
Strawberry and rhubarb  »All square »

 

This menu can be adapted for vegetarians
Changes are possible and will be subject to charge: +10.00